Informim, rezervim online modelesh dhe sherbimesh per website (faqe interneti) dhe media, per te rritur

Rreth nesh

Themeluar ne 2006, jemi te bazuar ne qytete te ndryshme

te Spanjes dhe Europes. Aspirojme te jemi lider kryesor ne segmentin tone operativ.

Kerkojme dhe seleksionojme vazhdimisht ¨fytyra te reja¨ , dhe aspirojme rritjen e tyre

profesionale duke u siguruar mundesite me te mira ne treg.

Modelet tona

Mbeshtetemi me nje staff te integruar nga modele

profesionale me nacionalitete te ndryshme, si per shembull: Spanjolle, Franceze,

Rumune, Angleze, Argjentinase, Amerikane, Gjermane, Belge e nacinalitete te tjera. Me

eksperience dhe amatore. Nga modele te njohura deri ne 100% fytyra te reja.

Te gjitha modelet tona jane mbi moshen 18. Nese deshiron te njohesh modelet tona apo

te vihesh ne kontakt me to, Na Kontaktoni!

Nese je modele e deshiron te jesh ne stafin tone, Na Kontaktoni!

Puno online

Nese je mbi moshen 18 vjec dhe je e interesuar te jesh

pjese e stafit tone te modeleve dhe te marresh pjese ne kerkimet tona, na dergoni nje e-

mail me CV tuaj perfshire foto te fytyres dhe trupit te gjithe. Na kontaktoni!

Skype : xstars-spain

Vihemi ne kontakt me ju menjehere.

Sherbimet tona

Nese jeni nje agjensi apo web online dhe po

kerkoni modele per projektet tuaja, kemi sherbime per ju, si grupi jone i gjere i

modeleve , realizim i produksioneve fotografike dhe realizim i produksioneve te

videove. Mos ngurroni te viheni ne kontakt me ne per te kerkuar me shume informacion

rreth modeleve tona, sherbimeve dhe tarifave: Na kontaktoni!

Oferta pune

Kerkojme vajza mbi 18 vjec per te punuar ne webcammer per nje chat online per te rritur!

Kerkimi do te jete i orientuar tek vajza me apo pa eksperience ne kete fushe.

Cdo modele punon nga shtepia, me kameren e saj.

Orari i punes eshte i lire.

Mund ta beje pa u identifikuar, mund te bllokoje deri ne 5 shtete, duke mos lejuar qe ti

dale akses ne kameren e saj.

Rroga eshte 3 euro per minute – 180 euro ora.

Pagesat behen ne data 1-15 te cdo muaji, dhe puna eshte me kontrate.

Nese je e interesuar ne kete oferte, apo deshiron me shume informacion, na kontaktoni menjehere!

Skype: xstars-spain

Do te komunikohemi me ju menjehere!

A lányok 18 évüket be kell, hogy töltsék! Szakmabeli tapasztalat nem szükséges.

Per me shume informacion, kontakto

Skype: xstars-spain

Per me shume informacion, kontakto

Skype: xstars-spain